Gezocht

Regelmatig kom ik namen van Leene's tegen op Internet, die ik niet in de stamboom weet te plaatsen. Meestal bestaan deze personen al wel in de stamboom, maar weet ik de link niet te leggen.  In deze weblog geef ik een overzicht van deze onbekenden en ongeplaatsten.

Erik Leene

Zijn naam kom ik regelmatig tegen als directeur van Kadenza, voorheen InSearch. Dit bedrijf richt zich op Business Intelligence en Data Warehousing.

Aangezien er heel veel personen met de alias Erik in mijn database voorkomen, kan ik niet achterhalen wie deze persoon is.

Update: Erik heeft inmiddels contact met me opgenomen. Het blijkt dat ik zijn ouders ook niet in mijn bestand heb. Hij bevindt zich dus in een voor mij nog onbekende tak van de familie.

Lenthe Leene

Een heel mooie naam, maar totaal onbekend in mijn stamboom. Ze sport bij A.V. Isala'96 en heeft meegedaan aan de clubkampioenschappen in 2005.

Update 1-apr-2007: Inmiddels is haar plaats in de stamboom vastgesteld.

Maarten Leene

Van Maarten is niet veel bekend. Hij houdt voetballen. Hij speelt bij de Barnevelds voetbalvereniging SDVB en hij is van fan van FC Heerenveen. In 2003 was hij 18 jaar oud. 

Pauline Leene

Op verschillende web-pagina's kom ik de naam Pauline Leene tegen. Ze is filmmaker en werkt voornamelijk in het noorden van het land. Ze heeft o.a. gewerkt bij Bureau Beeldtaal (http://www.beeldtaal.nl/).

Rebecca Leene

3513_5169
Ik vond haar via haar foto op Google. Op de website is ze 27 jaar oud, dus ik neem aan dat ze zo rond de 1978 geboren zal zijn. Ik weet niet waar ze in de stamboom hoort. Ik heb niemand met de voor- of roepnaam Rebecca. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat dit een artiestennaam is.

Sharon Leene

Zij is advocaat in Engeland bij Peel Court sinds 1996.

Het is onduidelijk wat haar link is met de stamboom.

Wim Leene

Wie is toch die Wim Leene, die al jaren actief is in de schaakvereniging Donner


Gemaakt en onderhouden door Arnaud Leene (2002 - 2017)