Nieuws

Schoolbank.nl

De website schoolbank.nl blijkt een geweldige bron voor familieleden te zijn. Op 13-dec-2008 leverde een zoekopdracht 82 personen op. Schoolbank.nl is een ideale bron om opleidingen te achterhalen. En het voordeel van deze site is dat de geboortejaren van personen vermeld zijn. Zo is het mogelijke om de gegevens makkelijk bij elkaar te voegen. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de site, ben ik voor een jaar lid geworden.

Naast veel extra gegevens ben ik weer een viertal onbekende Leene's tegengekomen.

Foto's

Inmiddels heb ik het foto album verwijderd. Het werd gewoon te veel en te willekeurig. Ik vond steeds meer foto's, die als privacy gevoelig aangemerkt kunnen worden. De vraag wat wel en niet over te nemen werd te ingewikkeld. Er zullen echter nog steeds foto's op de website staan, maar dan wat beperkter.

De beroemde Leene's behouden nog steeds hun foto's. Indien ik meerdere foto's per persoon kan vinden, maak ik een bijbehorend foto-album.

Op de familie-kaarten plaats ik nog steeds foto's in de vorm van een pasfoto. Ik gebruik de mooiste foto die ik kan vinden. Er kunnen hiervoor altijd foto's ingediend worden.

Anneke Leene

9789046803943-1Ik kwam een boek tegen geheten 'Van Zolderkamer tot Miljoenenbusiness', waarvan Anneke Leene een van de mede-auteurs is.

Google Maps

De mogelijkheid om in Google Maps te zoeken naar de naam Leene geeft weer een aantal nieuwe mogelijkheden. Wie is Hume Leene bijvoorbeeld? Wie is Pat Leene? Is dat dezelfde als Patrick? Een Karen Arena is blijkbaar met een Leene getrouwd. 

Kortom allerlei nieuwe vragen.

Gemaakt en onderhouden door Arnaud Leene (2002 - 2023)